نام پدر : عیسی
تاریخ تولد :1344/05/10
تاریخ شهادت : 1365/08/23
محل شهادت : فاو

وصیت نامه

                                     *توصیه نامه شهید ابوالقاسم اکبری*

 

به شما عزیزانم توصیه می کنم هرگز رهبری را تنها نگذارید و گوش به فرمان امر رهبر باشید. راه شهدا را ادامه دهید. قرآن بیاموزید و به دیگران هم یاد بدهید. نماز اول وقت را فراموش نکنید و در نماز جمعه و جماعات شرکت نمایید. به خواهرانم توصیه می کنم حجاب خود را به نحو احسن رعایت کنند.


زندگی نامه

شهید ابوالقاسم اکبری  

فرزند: عیسی

شهید «ابوالقاسم اکبری» فرزند «عیسی» و «زلیخا خانم» در تاریخ 10 مرداد سال 1344 مصادف با عید سعید «قربان» در روستای «نودهک» نکاء در یک خانواده متدین و مذهبی متولد شد. او  ششمین فرزند خانواده بود و 1 خواهر و 6 برادر داشت.

وی در آغوش پر مهر و  محبت خانواده و بر اساس اعتقادات و باور های دینی شان رشد و نمو یافت و از سن 7 سالگی به مدرسه رفت تا کسب علم نماید، اما او تا اول راهنمایی درس خواند.  سپس به علت عشق و علاقه به کارهای فنی در یک مکانیکی مشغول به کار شد.

او از همان کودکی با خانواده در مراسم های دینی و مذهبی  شرکت می کرد و علاقه ی خاصی به ائمه اطهار داشت و از همان زمان واجباتش را انجام می داد. او از طریق برادر بزرگش محمد و با  شرکت در کلاس ها  و جلسات مذهبی با حضرت امام و اندیشه های نابش آشنا گردید و همگام با برادر و دیگر هم سن و سالانش در فعالیت های انقلابی حضوری پر رنگ داشت تا انقلاب به پیروزی رسید..

او فردی مؤمن، متدین، خوش اخلاق، مهربان و متواضع بود و برای بزرگترها به ویژه پدر و مادر و برادران بزرگتر، احترام خاصی بود. او دارای روحیه بسیار عالی و فردی فوق العاده اجتماعی بود و به حق دیگران احترام می گذاشت تا حق کسی ضایع نشود.

 شهید اکبری به رشته ی ورزشی «شنا» علاقه زیادی داشت و در اوقات فراغت علاوه بر ورزش کردن، در امور کشاورزی و یا منزل، کمک حال پدر و مادر بود.

پدرش عیسی اکبری می گوید: «او به حجاب اهمیت زیادی می داد و توجه خاصی به رعایت شئونات اسلامی داشت و از تهمت زدن و یا ضایع کردن حق دیگران فوق العاده حساس بود. در خصوص حفظ حجاب و رعایت مسائل دینی به اهل خانواده تذکر می داد.»

شهید اکبری به انجام واجبات توجه خاصی داشت و همیشه سعی می کرد بعد از نماز قرآن تلاوت کند و همیشه در برگزاری مراسم دعای کمیل و دعای توسل شرکت داشت و در اکثر اوقات نماز شب و مستحبات را به جای می آورد و نماز جماعت را یک سنگر مستحکم می دانست.

 وی که الگویش برادرش محمد بود در کارهایش از او  پیروی می کرد و در برخورد با منافقین و مخالفین نظام بسیار جدی و قاطع بود..

با شروع جنگ تحمیلی عیسی اکبری نیز آهنگ نواختن به جبهه را سر داد، ابتدا خدمتش را به صورت داوطلبانه در جبهه ها گذراند و پس از آن لباس مقدس پاسداری را،  در سال 63 زیور تن کرد و پا به پای برادران پاسدار در مناطق مختلف عملیاتی در واحد اطلاعات و عملیات حضوری فعال و تاثیرگزار داشت. وی در عملیات های مختلفی حضور یافت و چندین بار نیز مجروح گردید ولی هرگز بدان توجه نمی کرد.

 شهید اکبری دوره های آموزش عمومی و تخصصی را در منجیل و بندرانزلی گذراند تا بتواند با مهارت و آگاهی لازم در عملیات ها حضور یابد.

وی مدتی به عنوان رزمنده، تک تیرانداز، جانشین دسته، مسوول دسته ،فرمانده گردان، مسوول محور اطلاعات و عملیات در جبهه ایثار و رشادت نمود و سرانجام در تاریخ 65/9/23 در فاو بر اثر اصابت ترکش به آرزوی دیرینه اش که شهادت بود رسید و جان به جان آفرین تسلیم کرد و پیکر پاک و مطهرش پس از تشییع توسط مردم متعهد و ولایی نکا در گلزار شهدای سیدرضا نودهک به خاک سپرده شد.