شهید «اسماعیل کلبادینژاد»
نام پدر: حبیبالله
تولدش در شب عید قربان سال 1344، بهانهای بود که «اسماعیل» نامیده شود؛ نورسیدهای از دامان «حبیبالله و حوریه» که حکایتی اسماعیلوار در تقدیر داشت.
از کودکانههایش که در کوچه پس کوچههای «گلوگاه» که بگذریم، پایمان به هفت سالگیاش باز میشود. پشت همان نیمکتهای قدیمی و تختهسیاه کلاس، که اسماعیل پای آن الفبای عشق آموخت و جوانمردی و ایثار مشق کرد. دوران تحصیلش اگرچه کوتاه بود و با مشکلات فراوان، امّا با اشتیاق درس میخواند. سال اول دبیرستان، آخرین مقطع تحصیلی او بود که به عزم حضور در میدان جنگ، از آن دست کشید.
اسماعیل که پرورشیافته تربیت دینی بود، همواره محبّت اهل بیت(ع) را در دل داشت. لذا، سعی میکرد با الگوپذیری از سیره این بزرگان، در کسب کمال معنوی و فضیلت انسانی، به تعالی دست یابد. بماندکه در انجام فرائض و فرامین الهی نیز، بسیار کوشا بود و توجه ویژهای به مستحبات و ترک محرمات داشت.
در اوصاف اخلاقی او، همین بس که به سبب خوشروئی و ملاطفت در رفتار، بین همگان محبوبیتی خاص داشت. ادب و تواضعش نسبت به والدین نیز، زبانزد بود.
او که در نخستین روزهای انقلاب، نوجوانی بیش نبود، بهواسطه پسرخالهاش، نورمحمد و نیز شهید غلام کلبادینژاد، با افکار امامخمینی آشنا شد و همنوا با دیگر انقلابیون، نوای آزادی سر داد.
شرکت در جلسات مذهبی و سیاسی مربوط به حوداث انقلاب نیز، از جمله فعالیتهای او در آن ایام به شمار میرود.
با ظهور انقلاب و تشکیل بسیج، اسماعیل فعالیتهایش را در راستای قبل از انقلاب از سر گرفت.
کوس جنگ که به صدا در آمد، دیگر تاب ماندن در شهر را نداشت. از اینرو، در بهمن 1361، در کسوت تکتیرانداز راهی مناطق عملیاتی شد.
در 30 اردیبهشت 1362، جهت دفاع از وطن، دوباره در جبهه حضور یافت.
در 5 شهریور همین سال(62)، جامه پاسداری را به تن کرد و بیش از پیش به ادای تکلیف مشغول شد.
او با حضور در عملیاتهای والفجر مقدماتی، 4، 6 و 8، رشادتهای فراوانی را از خود به یادگار گذاشت.
اسماعیل در طول مدت نبرد در جبهههای حق، مسئولیت دسته شناسائی و قبضه خمپاره لشکر 25 کربلا را نیز به عهده داشت.
و عاقبت، او در هجدهمین طلوع فروردین 1366، آخرین نفسهایش را در شلمچه میکشید که سر بر آستان دوست نهاد و جان به جانان سپرد. گشمدهای در گهواره خاک، که بعد از نُه بهار، به آغوش خانواده برگشت و تنها استخوان و پلاک برای بوستان شهدای «سفید چاه» به یادگار آورد.