نام پدر : سید علی اصغر
تاریخ تولد :1344/01/25
تاریخ شهادت : 1366/10/14
محل شهادت : شلمچه

وصیت نامه

 *وصیتنامه شهید سیدسعید ابراهیمی *

بسم الله الرحمن الرحیم

بعضی از مردانند که از جان خود در راه رضای خدا درگذرند، خدا دوستدار چنین بندگان است. (قرآن کریم)

هر که از جماعت مسلمین دوری گزیند و بیعت امام را بشکند دست بریده بسوی خدا رود. (امام صادق ع)

یک نماز در بیت المقدس برابر هزار نماز است. (حضرت علی ع)

اینجانب سعید ابراهیمی وصیت خود را بنام ا... و به یاد امام شروع می کنم:

سلام، سلام من بر تمامی خانواده های شهدا، سلام من بر تمامی معلولین و مجروحین جنگ، سلام من بر تمامی اسیران جنگی، سلام من بر تمامی ارگانهای انقلابی، سلام من بر تمامی رزمندگان جان برکف، سلام من بر تمامی روحانیون اسلام، سلام من بر امام جمعه محترم شهرستان بهشهر، ...

آنقدر به جبهه می روم تا شهید شوم، خدایا شهادت در راه خودت را نصیب من گردان، که شیرین ترین مرگهاست. به جهانخواران شرق و غرب بگوئید که اگر خانه و کاشنه ام را به آتش بکشند و به آنها بگوئید که اگر با گلوله هایشان قلبم را سوراخ کنند و به آنها بگوئید که اگر پیکرم را زنده زنده پاره کنند و اگر پاره تنم را در آتش بسوزانند و اگر خاکسترم را به دریا بریزند از دل امواج خروشان دریا صدایم را خواهند شنید که فریاد زنم اسلام پیروز است- منافق نابود است.

سلام بر پدرم، سلام بر مادرم، سلام بر برادرانم، سلام بر خواهرانم:

ای مادر بگو کفنم را بیاورند تا بپیچند به دور پیکر خونین من که پیکر خونین من از پیکر خونین و پاره پاره شده امام حسین رنگین تر نیست، مادرجان می دانم که داغ فرزند برای مادر خیلی مشکل است وای چه کنم که خدایم مرا خواند.

مادرجان از شما می خواهم که قامتت را بلند بگیری و افتخار کنی و صدای (هل من ناصر ینصرنی) را سر دهی و دستهایت را بلند کن و بگود ای خدا، ای خدا این قربانی ناقابل را از من پذیرا باش، مادرجان زحمات زیادی برایم کشیدی و می دانم که برای فرزندت آرزوها بر سر داشتی البته هر مادری آرزود دارد فرزندش را در لباس دامادی ببیند و تو ای مادر هر چند که به آرزویت نرسیده ای ولی از تو می خواهم افتخار کنی چون که من به آرزوی خود رسیده ام بله مادر امروز روز دامادی من است. روز دیدار با خدا و شهیدان است مادرجان از این که نتوانستم حق فرزندی را در حقتان ادا کنم مرا ببخش و همچون شما پدرم شما برایم خیلی زحمت کشیدی و مرا بزرگ کردی تا در پیری عصایت باشم از اینکه بعضی وقتها شما را ناراحت می کردم مرا عفو کن و طلب آمرزش می خواهم.

برادرانم از شماها هم معذرت می خواهم و از شما می خواهم که امام عزیزمان را تنها نگذارید و هر چه مقاومتر و ایستاده تر بر دشمن هجوم بیاورید و نابودشان کنید و تو ای خواهرم می خواهم که همچون زینب (س) صبور باشی و همچون زینب گونه حجابت را حفظ نگه داشته باشید که سیاهی چادرت از خون من هم رنگین تر و کوبنده تر است و از آنانی که پیرو خط امام نیستند و به ولایت او اعتقاد ندارند و آنهایی که ریاکارند   و دورو هستند هرگز بر تشییع جنازۀ من حاضر نشوند.

سخنی دارم با مادران

ای مادران گرامی مبادا از رفتن فرزندتان به جبهه جلوگیری نمائید که فردای محشر نمی توانید جواب زینب (س) را بدهید که تحمل هفتاد و دو شهید به خون غلتان را نمود و سخنی دارم با جوانان بهشهر، ای جوانان عزیز نکند یک موقعی در رختخواب ذلت بمیرید که حسین (ع) در میدان نبرد شهید شده ای برادران مباد در غفلت بمیرید که علی (ع) در محراب عبادت شهید شد، ای برادران استغفار و دعا را از یاد نبرید که بهترین درمانها برای تسکین دردها است و همیشه به یاد خدا باشید و همچنین از تمامی خواهران حزب الهی می خواهم که همچون رهبرشان زینب (س) الگو باشند برای جامعه حجاب خودتان را حفظ نمائید تا مشت کوبنده ای باشد برای یاوه گویان و مستکبران و از برادران حزب الهی می خواهم که همیشه در صحنه باشند جبهه ها را پر کنند و این امام عزیزمان را تنها نگذارند و در همه جا حزب ا... باشند و با آنهائی که در داخل شهر اختشاش بوجود می آورند و می خواهند خون شهیدان را پایمال کنند مبارزه کنید تا پیروز شوید و در آخر از همگی شما طلب مغفرت و آمرزش می خواهم و از شما می خواهم که نماز جمعه را هر چه باشکوهتر برپا سازید. که دشمن با همین نمازهای دسته جمعی نابود می شود و از تمامی دوستان و آشنایان طلب حلالیت را خواهانم. نمازم را امام جمعه محترم بهشهر سیدصابر جباری بخواند.

بنده روزه بدهکارم و نماز قضای مرا بجا آورید و حدود دو هزار تومان بدهید به بیت المال.

شعار هر حزب ا... جنگ جنگ تا پیروزی

حزب فقط حزب ا... رهبر فقط روح ا...

کوچک شما سیدسعید ابراهیمی


زندگی نامه

«فرم ثبت اطلاعات شهدای مازندران»

الف)تولد و کودکی:

1-نام و نام خانوادگی، نام مستعار:

سیدسعید ابراهیمی

2-تاریخ و محل تولد و اتفاق خاص در زمان تولد:

//1344، شهرستان بهشهر

3- نام و شغل پدر:

سیدعلی اصغر، بازنشسته نیروی هوایی

4- نام و شغل مادر:

سیده سکینه، خانه دار

5- تعداد فرزندان و فرزند چندم خانواده بود:

شش، دوم

6- وضعیت زندگی از نظر اقتصادی و اعتقادی:

در خانواده ای مومن و مقید به اسلام با اوضاع اقتصادی نسبتاً معمولی که از امرار معاش پدر در نیروی هوایی تأمین می شد به رشد و  بلوغ رسید.

7- تحصیل متفرقه قبل یا حین دبستان(مکتب،کلاس قرآن،حوزه علمیه نام فرد آموزش دهنده):

 در مسجد به فراگیری آموزش مقدماتی قرآن می پرداخت.

8- مهاجرت یا نقل مکان در دوران زندگی (اگر بود):ــــــــــــ

  

ب)تحصیلات:

1- نام مدرسه و محل تحصیل در دوران دبستان:

ابتدایی، مدرسه فاریابی سابق (5 سال)

2- نام مدرسه و محل تحصیل راهنمایی:

 راهنمایی، سلمان فارسی (2 سال) (تا دوم راهنمایی تحصیل کرد)

3- نام مدرسه، محل تحصیل و رشته ی تحصیلی دبیرستان: ـــــــــــ

 

4- تحصیلات دانشگاهی، رشته و نام دانشگاه: ـــــــــــ

 

5- آیا در دوران تحصیل کار می کرد ؟چه کاری و چه مدت:

بله، بعد از اتمام تکالیف مدرسه به پدر و مادرش در انجام امور زندگی یاری می رساند.

6- سال، مقطع و علت ترک تحصیل:

 علاقه و اشتیاق به ندای رهبر برای دفاع از میهن او را واداشت ترک تحصیل نماید و به سوی جبهه ها عازم شود.

پ)سربازی:

1- خدمت سربازی: ـــــــــــ

 

2- یگان اعزام کننده: ـــــــــــ

 

3- سال اعزام و محل آموزش سربازی: ـــــــــــ

 

ت) ازدواج:

1-وضعیت تاهل:

مجرد

2- نام همسر و تاریخ ازدواج: ـــــــــــ

 

3- تعداد و نام فرزند یا فرزندان (اگر داشت ): ـــــــــــ

   

4- خلق و خو و رفتار با خانواده (زن و فرزند یا پدر و مادر ):

عشق و علاقه ی زیادی بین او و پدر و مادرش وجود داشت. به آنها احترام می گذاشت در رسیدگی به کارهای آنها سعی و تلاش می کرد. والدینش از او رضایت دارند و به وی افتخار می کنند. یار و غمخوار آنان بود. 

 

ث)شغل شهید:

1- شغل رسمی و شغل فرعی:

 رسمی

2- نام سازمان یا نهاد یا شرکت:

 سپاه پاسداران

3-زمان استخدام و مسئولیت شغلی:

 ایشان در پست سازمانی عملیات در گنبدکاووس استخدام ویژه به مدت 12 ماه و عملیات شهری در منطقه مریوان به استخدام بسیج به مدت 48 ماه و در کنارک چابهار در پست سازمانی شهرداری مسئول بایگانی چابهار با استخدام کارمندی به مدت 20 ماه بود.

ج) فعالیت های انقلابی:

1- وقایع با افرادی که باعث تأثیر گذاری بر شهید شدند:

عواملی چون گوش جان سپردن به سخنان و سخنرانی امام خمینی (ره)، حرکت کردن در خط امام خمینی (ره) با توجه به زمینه شخصیتی خودش (علاقمند به اسلام و قرآن)

2- وقایعی که به تأثیر گذاری شهید بر فرد، خانواده یا گروه اشاره دارد:

آنچه در شخصیت سیدسعید بارز بود و دیگران را تحت تأثیر قرار می داد می توان به: خوش خلقی، صمیمیت با اعضای خانواده، کمک و یاری خانواده در تأمین معاش زندگی. این کمک و مساعدت بطور غیرمستقیم بود تاوالدینش احساس شرمندگی نکنند. پدر شهید، سیدعلی اصغر خاطره ای نقل می کند: «در محل ما گازکشی می شد ما از نظر مالی ضعیف بودیم وقتی سیدسعید در چابهار بود من برای دیدن او رفتم بعد موقع برگشت به من گفت: پدر جان داخل کشو بی زحمت امانتی را بردار، ببر منزل در آن زمان 15 هزار تومان پول به من داد و هزینه گازکشی فراهم شد. همچنین به دیگر اعضای خانواده و همسایگان کمک مالی می کرد، همچنین مکّبر مسجد بود. اطرافیان هنوز از این خصوصیات وی به نیکی یاد می کنند.

3- نوع و محدوده ی جغرافیایی فعالیت های انقلابی:

با فراگیر شدن انقلاب اسلامی و نهضت امام خمینی در راهپیماییها و تظاهرات شرکت گسترده داشت وی همراه دوستش محمد فلاح در نصب پوسترها و اعلامیه های انقلاب فعالیت می کرد دوستش محمدفلاح نقل می کندکه «ضمن شرکت در راهپیمایی ها، مردم در مقابل فرمانداری قدیم در سال 1359 چند روزی را برای آزادی زندانیها تحصن کرده بودند ما هم به آنها پیوستیم و در آن تحصن شرکت کردیم.

4- زمان آغاز حضور در پایگاه (چه سنی یا چه سالی ؟) و نوع فعالیت در پایگاه:

بعد از انقلاب هم در نهادی که امام خمینی بنیان گذارش بود حضور مستمر و مؤثری داشت در فعالیتهایی مثل شرکت در جلسات مذهبی، نگهبانی محل و مسجد پیش قدم بود.

5- اگر در درگیری ها و زد و خوردهای انقلابی و حزبی در انقلاب و بعد از آن حضور داشت، با بیان اتفاق آورده شود:

در ابتدا با آنها از در محبت و پند و اندرز وارد می شد اگر بی تأثیر بود باآنان مخالفت می کرد. یک بار با یکی از مخالفان و منافقین درگیر شد.

ح) سوابق جبهه:

1- حضور در جبهه:

 در جبهه حضور داشت

2- تعداد تاریخ محل اعزام ها، یگان اعزام کننده، و منطقه یا مناطقی که اعزام شد:

ایشان 2 بار در تاریخ 1366 و 1365 از سپاه چابهار با عضویت بسیجی به منطقه جنوب و شلمچه اعزام شد.

3- مجموع مدت حضور در جبهه:

6 ماه

4- مسئولیت در جبهه:

تیربارچی، تک تیرانداز

5- دفعات، مکان و نحوه ی مجروح شدن:

 یک بار در منطقه جنوب بر اثر اصابت تیر به ناحیه گردن مجروح شد.

6- عملیات یا مأموریتی که مجروح شد: ـــــــــــ

 

7- مکان، زمان، عملیات و نحوه‌‌ی شهادت:

در تاریخ 17/10/66 در منطقه شلمچه کربلای 5 به مقام شهادت نائل آمد.     

8- تاریخ تشییع و محل خاکسپاری:

در تاریخ 22/10/66 در گلزار بهشت فاطمه خاکسپاری شد.

ی) خاطرات یا ویژگی های بارز شهید:

1- شامل 3 خاطره از شهید در مقاطع مختلف زندگی از تولد تا شهادت و در صورت نداشتن خاطره، ویژگی های شهید (توجه: حتما راوی خاطره یا ویژگی باید معلوم باشد.)

در بیان ویژگی  و خصوصیات شهید سیدسعید ابراهیمی می توان خصایص زیادی ابراز داشت خوش خلقی، کمک و یاری به دیگران و خانواده، احترام و ارزش قائل شدن برای پدر و مادرش، ولایت پذیری (تا حدی که می گفت امام جان من است)، توجه واجبات و مستحبات و مراقبت در انجام آنها، صمیمیت و حسن خلق با دوستانش تا جایی که بچه های مسجد سجادیه به او علاقه داشتند. در کارها صبر و استقامت از خود نشان می داد و در مواجهه با مشکلات شتابزده عمل نمی کرد. شجاعت و دلیری وی در میدان جنگ زبانزد بود. شهید نترس بود تا جایی که هیچ خونی به خود راه نمی داد، در اکثر مأموریتهای کمین یا پاتکهای، رشادتها از خود نمایش می داد. با چشم بسته سلاحها را باز و بسته می کرد. سرانجام به آرزوی قلبی خویش رسید و به دیدار حضرت حق شتافت و روح بی قرارش آرام گرفت، در صف یاران شهید امام خمینی (ره) نامش جاودانه شد.