شهيد «حجت حدادي»
نام پدر: بابا
بيستم شهريور 1341، خداوند اولین فرزند «بابا و رقيه» را به آنها هديه داد. نامش را «حجت» گذاشتند. پسري كه حضورش، قلب پدر و مادر را غرق شادي و آرامش كرد.
قبل از رفتن به مدرسه، قرآن خواندن را در مكتبخانه آموخت. خواهرش «معصومه»، در اينباره ميگويد: «سورهاي از قرآن را ميخواند و ما از قرآن خواندن او لذت ميبرديم.»
حجت تحصيلات خود را تا پايان دوره متوسطه در دبيرستان «امام خميني» فعلی رامسر ادامه داد.
برادرش «حسين» نقل ميكند: «مهربان و صميمي بود. رفتارش با ما، هم جنبه دوستانه داشت و هم جنبه ارشادي. ما را به ادامه تحصيل و پيروي از ولايت فقيه سفارش ميكرد و هميشه تقواي الهي را محور رفتار خود قرار ميداد.»
«افضل» ـ برادر ديگر حجت ـ اينگونه اذعان ميدارد: «او برادر بزرگترمان بود و نسبت به ما احساس مسئوليت خاصي داشت. تواضع و حجب و حيايش، بيشتر از ديگر صفات حسنه اخلاقي او در ذهنم مانده است. علاوه بر آن، بين اعضاي فاميل نيز، از محبوبيت خاصي برخوردار بود.»
حجت بعد از پيروزي انقلاب، فعاليتهايش را با بسيج مستضعفين شروع كرد. در سال 1361 به عنوان فرمانده دسته ديدهبان، به جبهه جنوب عزيمت كرد و يكسال بعد، جامه پاسداري به تن پوشيد. او جانشين كارگزيني و مسئول دفتر فرماندهي سپاه پاسداران رامسر بود. علاوه بر آن، در آموزشهاي رزمي نيز تخصص بالايي داشت.
معصومه از برادرش چنين روايت ميكند: «وقتي جبهه بود، برايمان نامه مينوشت و توصيه ميكرد كه در مسير انقلاب حركت كنيم. برايمان كتابهاي شهيد مطهري و آيتالله دستغيب را ميخريد تا با مطالعه آنها در مسائل ديني و اخلاقي پيشرفت كنيم.»
شركت در نماز، از ديگر دغدغههاي حجت عزیز بود. بهگونهاي كه در وصيتنامهاش آورده است: «از امت حزبالله ميخواهم كه در نماز عبادي و سياسي باشكوه جمعه، حضور هر چه فعالتر داشته باشند.»
افضل، در ادامه، از برادرش اينگونه ياد ميكند: «به خانواده دوستانش كه شهيد شده بودند، سر ميزد. چند مادر شهيد در محله ما بودند كه خيلي دوستش داشتند. ميگفتند: وقتي كه حجت را ميبينيم، انگار فرزند خودمان را میبينيم. خبر شهادتش را كه آوردند، مادرم به من گفت: بلند شو تا خانه را مرتب كنيم. مهمان داريم. مادرم افتخار ميكرد که فرزندش در راه خدا شهيد شود.»
سرانجام، حجت در اول بهمن 1365، در منطقه عملياتي «شلمچه» آماج گلوله دشمن قرار گرفت و شربت شهادت نوشيد. پيكر پاكش بعد از تشييع، در گلزار «بهشت زينبيه» رامسر به خاك سپرده شد.