نام پدر : حسین
تاریخ تولد :1344/11/14
تاریخ شهادت : 1361/11/20
محل شهادت :

وصیت نامه

 

*** بسم الله الرحمن الرحیم ***

ما من قطره احب الی الله من قطره دم فی سبیل الله .....( رسول اکرم)

هیچ قطره ای در مقیاس حقیقت و در نزد خدا از قره خونی که در راه خدا ریخته شود بهتر نیست.

وصیت نامه ام را هنگامی می نویسم که از رادیو (برخیزید شهیدان) پخش می شود. چقدر شهادت در راه خدا زیبا و مانند گل رز خوشبوست.

برادران و خواهران مسلمان، ندای( هل من ناصر ینصرنی ) امام شهیدمان حسین(ع) از آن سوی کوههای عرب و صحرای کربلا، هنوز به گوش می رسد و قلب عاشقان راهش را در خود می سوزاند و ای استعمار آمریکا و شوروی خیانت کار، ما آگاهانه به جبهه ها می رویم و آگاهانه در راه هدفی، که آن هدف الله باشد کشته می شویم و به قول امام عزیزمان دین سلاله ی پاک پیامبر اسلام و منجی بشریت: پیروزی در گرو شمشیر نیست بلکه تزکیه با نفس و خون می باشد. و درود خدا بر تو ای سرباز و جانباز روح الله و پاسدار اسلام و رهرو راه انبیا و معصومین و ادامه دهنده راه شهدا و پیشتازان فتح کربلا. بر دشمنان بشتابید و به گفته روح الله هدفمان این است، تکلیفمان را عمل کنیم و آن تکلیف ما این است که از اسلام صیانت کنیم و حفظ کنیم اسلام را.

 به شما، ای پیام رسانان خون شهیدان و ای کسانیکه رسالت زینبی دارید، پیام ما و پیام تمام شهیدان را به گوش جهانیان برسانید.

و ای خواهر عزیزم و مادر مهربانم و برادران عزیزم و تمام بستگانم، امیدوارم هنگامی که به آرزویم رسیدم، یعنی کشته شده ام لباس سیاه بر تن نپوشید و پدرم امیدوارم همیشه و همه وقت برای رزمندگان دعا کنید.

 

"والسلام"

*********************************************


زندگی نامه

شهید نظرعلی بهرامی المشیری

فرزند: حسین

سال 1344 در روستای المشیر از توابع بخش مرکزی قائمشهر به دنیا آمد.

پدرش، حسین، کاسب بود و از این راه، روزگار می گذراند . دوران ابتدایی نظرعلی در زادگاهش سپری شد، اما به دلیل علاقه او به دروس حوزوی، تحصیلات خود را در رشته ی معارف ادامه داد و دیپلم حوزوی رفت . محل تحصیل او روستای کوتنا، حوزه ی علمیه امام جعفر صادق (ع) بود که سه سال درآن جا به تحصیل پرداخت .

از جمله فعالیت های او در قبل از انقلاب می توان به برپایی نمایشگاه کتاب و عکس و شعارنویسی اشاره کرد . او همچنین در درگیری های قائم شهر حضور داشت . حتی منافقین سنگ به سرش زدند که موجب مجروحیت اش شد، اما هرگز دست از ادامه مبارزه نکشید .

در سن 17 سالگی به جبهه اعزام شد. سنندج، بانه، سقز، سردشت و پیرانشهر از جمله مناطق عملیاتی بود که وی درآن حضور داشت.

شهید بهرامی در سال 1361 به عضویت سپاه درآمد و در بیستم بهمن ماه همین سال در دیواندره کردستان طی درگیری با گروهک کومله به شهادت رسید .

گلزار شهدای المشیر مکانی بود که نظرعلی در آن جا آرام گرفت .