نام پدر : داود
تاریخ تولد :1347/06/02
تاریخ شهادت : 1365/10/21
محل شهادت : شلمچه

وصیت نامه

 بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت میان بریست برای رسیدن به معبود خویش.

سپاس پروردگار جهانیان که ابتدای کار ما را سعادت و پایان کار ما را شهادت قرار داد. (حضرت زینب «س»)

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون (قرآن کریم)

با درود و سلام بر منجی بشریت و انسانیت یگانه معشوق مومنین، مهدی موعود، مهدی جان، مولاجان یک عمر صدایت زدم اما لیاقت دیدار نیافتم اما ناامید نیستم بدین امید گام در راه می گذارم که در آخرین لحظه مرگم جمال دل آرایت را ببینم و چه خوش است که ولو یک لحظه انسان معشوق خود را ببیند. ای برادر اندکی در خود نگر تا جلوه های شوکت الله را در ایمان استوارت بازیابی. اکنون امام آن پیر صلابت البرز، آن پیرجماران، خورشید رخشان، خمینی قهرمان، به نجات انسانیت فرا می خواند. ای یاور، همیشه از بدر تا احد از فتح مکه تا بستان، از قله های الله اکبر تا بستان جولانگاه توست.

اولین وصیتم را به مادرم می کنم، این است که اصلاً در شهادت من گریه نکند و همچون زینب وار زندگی خود را ادامه دهد و همچون زینب وقتی که سر حسینش را برایش آوردند طاقت داشته باشد و به مردم بگوید که پسرم خیلی دوست داشت به شهادت برسد و اگر باز هم جبهه انقلاب احتیاج به نیرو داشت فرزند دیگر خود را در راه خدا فدا خواهم نمود و این سخنان تو می تواند مشت محکمی باشد بر دهان یاوه گویان شرق و غرب. همانطور که امام فرمود: ما آنچنان سیلی به صدام خواهیم زد که از جایش بلند نشود.

مادرجان مرا ببخش از اینکه نتوانستم جوابگوی زحمات حتی یک شب شما باشم. و اکنون تو ای پدر گرامی و برادران و خواهران ارجمندم، پدرجان بر خود ببال و بپا خیز و افتخار کن که فرزند کوچکت را در راه خدا فدا کردی همچون پدری بردبار و صبور باش، جامه نو بپوش و شادی کن و بر مزارم شیرینی پخش کن.

و شما ای برادرانم تنها چیزی را که از شما می خواهم اینست که همیشه و در همه حال به یاد خدا باشید و برای رضای خدا کار کنید چون کار کردن برای رضا خدا هیچگونه دلسردی ندارد و شما ای خواهرانم: مبادا جامه سیاه بر تن کنید، رفتاری کنید که با رفتار خود به دشمان دین و قرآن بفهمانید که ما هیچ باکی از این شهید دادن نداریم.

ای امت حزب الله و همیشه در صحنه بهشهر به شما بگویم که مبادا حتی برای لحظه ای هم شده امام عزیز را تنها بگذارید، همیشه در صفوف بهم فشرده نماز جمعه و دعای کمیل خود، امام و رزمندگان را دعا کنید، همبستگی و وحدت را در بین خود بیشتر کنید. مبادا بر خلاف فرمایشات حضرت امام و امام جمعه شهر عمل کنید. هر کسی بر خلاف امام جمعه شهر که نماینده حضرت امام می باشد عمل کند بر خلاف خط ولایت فقه عمل کرده است. آنهائی که بر خلاف خط ولایت فقیه عمل می کنند آنها را بزرگتری و مهمترین دشمنان دین و قرآن برشمارید و بر اینگونه دشمنان سهل نگیرید.

ای که می گوئی بفکر وحدتم در خط اول[] اگر بفکر وحدتی، وحدت نماز جمعه است.

ای برادران بسیجی و سپاهی که در پشت جبهه هستید و الحمدالله تا به حال امتحان خوبی پس داده اید، مبادا کاری کنید که دشمنان اسلام از شما نقطه ضعف بگیرند در کارهایتان همیشه مصمم و استوار باشید چون شما یاور خدا و قرآن هستید.

در پایان نمازم را امام جمعه بخواند و اگر امکان دارد مرا در کنار هادی احمدی دفن کنید.

دعای همیشگی را فراموش نکنید.

خدایا خدایا تا انقلاب مهدی حتی کنار مهدی خمینی را نگهدار

محمدعلی احمدی

1365/9/24

 


زندگی نامه

«فرم ثبت اطلاعات شهدای مازندران»

الف)تولد و کودکی:

1-نام و نام خانوادگی، نام مستعار:

محمدعلی احمدی

2-تاریخ و محل تولد و اتفاق خاص در زمان تولد:

//1347، شهرستان بهشهر

3- نام و شغل پدر:

داود، مغازه دار

4- نام و شغل مادر:

زلیخا، خانه دار

5- تعداد فرزندان و فرزند چندم خانواده بود:

هفت تا، چهارم

6- وضعیت زندگی از نظر اقتصادی و اعتقادی:

در خانواده ای متدین و مذهبی با اوضاع اقتصادی نسبتاً معمولی که از امرار معاش پدر در مغازه تأمین می شد به رشد و بلوغ رسید.

7- تحصیل متفرقه قبل یا حین دبستان(مکتب،کلاس قرآن،حوزه علمیه نام فرد آموزش دهنده):

برای فراگیری و آموزش قرآن کریم به کلاس قرآن می رفت.

8- مهاجرت یا نقل مکان در دوران زندگی (اگر بود):ـــــــــــــــــ

  

ب)تحصیلات:

1- نام مدرسه و محل تحصیل در دوران دبستان:

مدرسه ابتدایی، شاه عباس قدیم  (5 سال)

2- نام مدرسه و محل تحصیل راهنمایی:

مدرسه راهنمایی، امام موسی صدر (3 سال)

3- نام مدرسه، محل تحصیل و رشته ی تحصیلی دبیرستان:

 دبیرستان، شهید مطهری (3 سال) (رشته حسابداری)

4- تحصیلات دانشگاهی، رشته و نام دانشگاه: ــــــــــــــــ

 

5- آیا در دوران تحصیل کار می کرد ؟چه کاری و چه مدت:

وی ضمن تحصیل در تأمین معاش خانواده همراه برادرانش به پدر و مادر کمک و یاری می رساند از جمله: (هیزم فروختن، کار در کوره آجرپزی)

6- سال، مقطع و علت ترک تحصیل: ــــــــــــــــ

 

پ)سربازی:

1- خدمت سربازی: ــــــــــــــــ

 

2- یگان اعزام کننده: ــــــــــــــــ

 

3- سال اعزام و محل آموزش سربازی: ــــــــــــــــ

 

ت) ازدواج:

1-وضعیت تاهل:

مجرد

2- نام همسر و تاریخ ازدواج: ــــــــــــــــ

 

3- تعداد و نام فرزند یا فرزندان (اگر داشت ): ــــــــــــــــ

 

4- خلق و خو و رفتار با خانواده (زن و فرزند یا پدر و مادر ):

رابطه ی عاطفی توأم با عطوفت نسبت به پدر و مادرش داشت. همیشه درصدد رفع مشکلات مادی و معنوی آنها گام بر می داشت. اگر درخواستی از وی داشتند با کمال احترام برخورد می کرد، جواب رد نمی داد. والدینش از وی رضایت داشتند.

 

ث)شغل شهید:

1- شغل رسمی و شغل فرعی: ــــــــــــــــ

 

2- نام سازمان یا نهاد یا شرکت: ــــــــــــــــ

   

3-زمان استخدام و مسئولیت شغلی: ــــــــــــــــ

 

ج) فعالیت های انقلابی:

1- وقایع با افرادی که باعث تأثیر گذاری بر شهید شدند:

داشتن خانواده ای روحانی و آگاه به مسایل انقلاب و روز، آشنایی با افکار ناب و سازنده ی امام خمینی (ره) از عوامل مؤثر در تغییر شخصیت وی بسوی تعالی بود.

2- وقایعی که به تأثیر گذاری شهید بر فرد، خانواده یا گروه اشاره دارد:

وی دارای خصوصیات و ارزشهای بسیاری بود که او بعنوان یک انسان کامل توانست بر افکار و شخصیت خانواده و دیگران تأثیر بگذارند از جمله: احترام به والدین، کمک به تأمین معاش خانواده، ولایت پذیری (همیشه ابراز می کرد هر چه امام بگوید درست است.) خواندن نماز و مستحبات، تشویق دیگران به انجام واجبات، صبر و شکیبایی در مشکلات می توان ذکر کرد.

3- نوع و محدوده ی جغرافیایی فعالیت های انقلابی:

با فراگیری انقلاب اسلامی در تظاهرات و راهپیمایی ها شرکت گسترده و مؤثری داشت. در زمان انقلاب یک بار دستگیر شد و مورد ضرب و شتم آنان قرار گرفت.

4- زمان آغاز حضور در پایگاه (چه سنی یا چه سالی ؟) و نوع فعالیت در پایگاه:

بعد از تحقق نظام جمهوری اسلامی و تشکیل نهاد مقدس بسیج به عضویت این پایگاه درآمد ضمن فعالیت بسیار در نگهبانی شب و بازرسی در نهایت از این طریق راهی جبهه حق شد.

5- اگر در درگیری ها و زد و خوردهای انقلابی و حزبی در انقلاب و بعد از آن حضور داشت، با بیان اتفاق آورده شود: ــــــــــــــــ

 

ح) سوابق جبهه:

1- حضور در جبهه:

 در جبهه حضور داشت

2- تعداد تاریخ محل اعزام ها، یگان اعزام کننده، و منطقه یا مناطقی که اعزام شد:

او طی 2 بار از تاریخ 1/4/64 تا 15/6/65، از سپاه بهشهر لشکر 25 کربلا با عضویت بسیجی به منطقه جنگی کردستان (مریوان) و منطقه جنوب ،شلمچه اعزام شد.

3- مجموع مدت حضور در جبهه:

9 ماه و 13 روز

4- مسئولیت در جبهه:

تک تیرانداز

5- دفعات، مکان و نحوه ی مجروح شدن:

  او از ناحیه پا، در منطقه مریوان، مجروح شد.

6- عملیات یا مأموریتی که مجروح شد: ــــــــــــــــ

 

7- مکان، زمان، عملیات و نحوه‌‌ی شهادت:

در تاریخ 21/10/65، در منطقه شلمچه، عملیات کربلای 5 بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.

8- تاریخ تشییع و محل خاکسپاری:

در تاریخ  27/10/65، در گلزار بهشت فاطمه بهشهر به خاک سپرده شد.

ی) خاطرات یا ویژگی های بارز شهید:

1- شامل 3 خاطره از شهید در مقاطع مختلف زندگی از تولد تا شهادت و در صورت نداشتن خاطره، ویژگی های شهید (توجه: حتما راوی خاطره یا ویژگی باید معلوم باشد.)

در توصیف اخلاق و شخصیت بی نظیر شهید که او را بعنوان یک الگو در جامعه مطرح می کرد می توان به این موارد اشاره کرد: کمک به خانواده در تأمین معاش زندگی، علاقه وافر به والدین و احترام به آنها، انجام واجبات مستحبی،  خوش خلقی و مهربانی با اعضای خانواده، تشویق خانواده به شرکت در نماز جمعه وی ابراز می کرد که نماز جمعه سنگر انقلاب و باعث وحدت است. در جبهه هم شجاعت و دلیری خویش را ثابت کرده بود. او چون عارف وارسته ای، عارف شبانگاهان و شیرمرد روز بود. دعای «عَظُمَ اَلبَلاء ...» ذکر همیشگی او بود. همرزم اش، رمضانعلی رحمانی، ضمن بیان مطلبی خاطره ای نقل می کنند. «بعد از رسیدن به نخلستان در جزیره مینو شب ها دعای کمیل و توسل قرائت می کردیم. یک موقع احساس کردم محمدعلی در سنگر نیست. در بیرون از سنگر داخل نخلستان چون متقدایش علی بن ابیطالب (ع) با معبودش خلوت کرده بود و راز و نیاز می کرد.» عاقبت خداوند دعایش را مستجاب کرد و او را در بهشت برین جای داد.