*زندگی نامه شهيد ابوطاهر آرون*
نام پدر: احمد
همگام با بیست و هفتمین طلوع شهريور 1347 در روستاي «كلاريجان» زيرآب، صداي گريهاش در كاشانه «احمد و فاطمه» طنينانداز شد. «ابوطاهر» نخستين ثمره زندگي اين زوج زحمتكش و متديّن بود.
قرآن را از همان خردسالي، نزد پدربزرگ پدرياش ـ «مُلّا رمضان» ـ آموخت. با نماز و روزه نیز، قبل از سنّ تكليف آشنا شد.
به دلیل مهاجرت خانواده به روستای «پارسي»، دوره ابتدائی ابوطاهر در مدرسه «جامی» این روستا طی شد. مقطع راهنمایی را نیز در مدرسه «شهيد عباسعلي بخشيان» فعلی روستای «لَـلِهبند» از سر گذراند.
او دانشآموز پایه اول متوسطه در دبيرستان «شهيد مطّهري» قائمشهر در رشته فرهنگ و ادب بود که به قصد عزیمت به جبهه، ترک تحصیل کرد.
اوقات فراغتش علاوه بر مطالعات دینی و علمی، با کمک به خانواده در امر کشاورزی میگذشت.
این فرزند نیکسیرت که هماره خود را به زیور فضائل اخلاقی میآراست، به سبب گشادهرویی و عطوفت با دیگران، از محبوبیتی خاص نزد آنان بهرهمند بود. نسبت به والدین نیز، نهایت ادب و تواضع را به خرج میداد و در همه حال، رضایتشان را مدنظر داشت.
در بیان تقیدات دینی او، همین بس که در ادای فرائض واجب و مستحب کوتاهی نمیکرد و از محرمات، اجتناب میورزید. علاوه بر آن، با الگوپذیری از سیره اهل بیت(ع)، هماره سعی در کسب کمال معنوی و انسانی داشت.
با تشكيل بسيج، او به عضويت اين نهاد در آمد و فعالیتهایش را دراین راستا تحقق بخشید.
سپس در شانزده سالگی از طرف جهاد پلسفید، راهی جبهههای نبرد شد. در سال 1363 در یگان حفاظت سپاه سوادکوه به ادای تکلیف پرداخت. پس از آن در 5 تیر 1364 نیز، در کسوت تکتیرانداز، راهی مناطق عملیاتی شد.
او با عنوان بیسیمچی، در عملیات افتخارآمیز والفجر 8 حضور یافت. علاوه بر آن، در واحد تعاون نیز خدمات ارزنده ای از خود ارائه نمود.
مادرش از آن روزها ميگويد: «عاشق جبهه بود و كمتر به مرخصي ميآمد. تازه از مأموريت برگشته بود، كه دوباره براي رفتن به جبهه داوطلب شد. فرماندهاش به او گفت: بهتر است كه به مرخصي بروي! امّا او پاسخ داد: درست است كه من به مرخصي بروم و دوستانم به عمليات بروند؟!»
ابوطاهر در بهمن 1365 با عضويت در سپاه سوادكوه، و با پیوستن به واحد اطلاعات ـ عملیات، راهی جنوب کشور شد.
جمعآوری کمکهای مردمی، ترغیب و تهییج جوانان به حضور در میادین نبرد با دشمن، و دلجویی از خانوادههای شهدا با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، از جمله فعالیتهای او در جبهه فرهنگی محسوب میشود.
و سرانجام، ابوطاهر در 31/3/1366، طي عمليات نصر 4 در ماووت، جامه سرخ شهادت را به تن كرد و در بوستان شهداي روستاي پارسي آرام گرفت.